EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere Meati konzerv adult kacsaszív 800g

Premiere Meati konzerv adult kacsaszív 800g

769 Ft
LoadingBevásárlólistára

Premiere Meati Adult Kacsaszívvel. Teljes értékű eledel kifejlett kutyák számára. Gabonaféléktől mentes receptúra. Egész kacsaszívekkel. 71% húsnak és állati eredetű összetevőknek köszönhetően. A lenolajból származó omega-3 zsírsavak fokozhatják a szervezet ellenálló képességét és hozzájárulhatnak a sejtek védelméhez. A réparostokból származó ballasztanyagok hozzájárulhatnak az optimális emésztéshez.

Összetétel: 71% hús és állati származékok (ebből 15% kacsaszív), ásványi anyagok, olajok és zsírok (0,2% lenolaj), növényi eredetű származékok (0,2% réparost). A színhús aránya (15%).

Analitikai összetevők: fehérje 10,5%, zsírtartalom 5,9%, nyershamu 2,3%, nyersrost 0,6%, nedvesség 78%, kalcium 0,3%, foszfor 0,25%, omega-3 zsírsavak 0,28%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, jód (kalcium-jodát, vízmentes) 0,75mg, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 3mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 15mg.

Hűvös és száraz helyen tárolandó. Kinyitás után hűtőszekrényben tárolandó. Az eledel etetéskor szobahőmérsékletű legyen.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem