EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE Meati kutyakonzerv pacal 800g

PREMIERE Meati kutyakonzerv pacal 800g

769 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára.

Összetevők: marhabendő (68%), ásványi anyagok, lenolaj (0,2%), cukorrépa (0,2%).

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 9%, nyers olajok és zsírok 8%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,6%, nedvességtartalom 79%, kálcium 0,3%, foszfor 0,25%, Omeg 3 zsírsavak 0,1%.

Adalékanyagok/kg: D3 Vitamin 200 IE, E Vitamin 30mg, jód (kálciumjodát, vízmentes) 0,75mg, mangán (mangán-II.szulfát, monohidrát) 3mg, szelén (nátriumszeleni) 0,03mg, cink (cinkszulfát, monohidrát) 15mg.

+ 68% bendő: A magas hústartalom és a szaftos természetes húsdarabok a Premiere Meatiben teszik a terméket olyan különlegessé és ízletessé.
+ védekező képesség: A lenolajban található többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavak támogatják a szervezet természetes védekező mechanizmusát és hozzájárulnak a sejtek védelméhez.
+ optimális emésztés: A cukorrépában található rostok elősegítik az optimális emésztést

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem