EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE Meati sensitive bárány 400g

PREMIERE Meati sensitive bárány 400g

579 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű takarmány a kifejlett, érzékeny emésztésű kutyák számára. 1 kiválasztott fehérje a receptúrában. Növényi eredetű szénhidrát nélkül. Gabonaféléktől és gluténtől mentes receptúra. Kiváltképpen alkalmas a gabonafélékre, rizsre vagy burgonyára reagáló kutyák számára. Hozzáadott szója és színezékek nélkül. 100% bárány az összes állati eredetű összetevőben.

Összetétel: 55% bárány (szív, 16% színhús, máj, tüdő, pacal), 1% ásványi anyagok, 0,5% lenolaj.

Analitikai összetevők: fehérje 11,1%, zsírtartalom 6,9%, nyershamu 2,3%, nyersrost 0,3%, nedvesség 77%, kalcium 0,30%, foszfor 0,25%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, jód (kalcium-jodát, vízmentes) 0,75mg, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 3mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 15mg.

Kinyitás után hűtőszekrényben tárolandó. Az eledel etetéskor szobahőmérsékletű legyen.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az adatok tájékoztató értékek. A tényleges tápanyagszükséglet fajtától, életkortól és aktivitástól függ.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem