Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE Meati sensitive lóhús&burgonya 800g

PREMIERE Meati sensitive lóhús&burgonya 800g

779 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű takarmány a kifejlett, érzékeny emésztésű kutyák számára. 1 kiválasztott fehérje a receptúrában. 1 kiválasztott növényi eredetű szénhidrát.* Gabonaféléktől és gluténtől mentes receptúra. Hozzáadott szója és színezékek nélkül. 100% ló az összes állati eredetű összetevőben.

Összetétel: 58% ló (40% színhús, szív, máj), 7% burgonya, 1% ásványi anyagok, 0,5% lenolaj.

Analitikai összetevők: fehérje 10,1%, zsírtartalom 6,3%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,5%, nedvesség 74%, kalcium 0,30%, foszfor 0,25%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, jód (kalcium-jodát, vízmentes) 0,75mg, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 3mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 15mg.

Kinyitás után hűtőszekrényben tárolandó. Az eledel etetéskor szobahőmérsékletű legyen.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az adatok tájékoztató értékek. A tényleges tápanyag szükséglet fajtától, életkortól és aktivitástól függ.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem