Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE Petit Filets tálkás kutyaeledel pulyka+marha 150g

PREMIERE Petit Filets tálkás kutyaeledel pulyka+marha 150g

289 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1128458001

Összetétel: 40% hús és állati melléktermékek (14% pulykahús, 4% marhahús), növényi melléktermékek, ásványi anyagok. Beltartalmi értékek: nedvesség 82%, nyersfehérje 8,5%, nyers olajok és zsírok 4,5%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%.

Adalékanyagok/kg: D3 vitamin 80 NE, E-vit. 20 mg, I (káliumjodid) 0,5 mg, Mn (mangán-(II)-szulfát, monohidrát) 1,5 mg, Zn (cink-szulfát, monohidrát) 5 mg

Méret: 150g

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok