Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE BEST MEAT jutalomfalat kutyáknak – színhús bárány 60g

PREMIERE BEST MEAT jutalomfalat kutyáknak – színhús bárány 60g

799 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!
A BEST MEAT Pure Meaties termékhez kizárólag tiszta mellehúsát használunk. A mellehúsából készült csíkok levegőn vannak szárítva. BEST MEAT Pure Meaties - színtiszta hús a színtiszta élvezetért!

Etetési javaslat: A Pure Meaties-t ínyencfalatként vagy jutalomként adja az etetések közt. Mindig legyen készenlétben friss ivóvíz. Hűvös és száraz helyen tárolandó. A zacskót a kinyitás után jól zárja vissza. A BEST MEAT Pure Meaties különleges frissességének megőrzéséhez a csomagoláshoz mellékeltünk egy “dezoxidáló”-t. Ez a szer fogyasztásra nem alkalmas. Kiegészítő takarmány kutyák számára.
Összetétel: 100% bárányhús, glicerin. Analitikai összetevők: fehérje 54%, zsírtartalom 3%, nyershamu 5%, nyersrost 0,1%, nedvesség 23%.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem