EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE BEST MEAT jutalomfalat kutyáknak – színhús csirke,kacsa, marha & nyúl 4x250g

PREMIERE BEST MEAT jutalomfalat kutyáknak – színhús csirke,kacsa, marha & nyúl 4x250g

5 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
Minőség-ígéretek: 100% színtiszta hús, levegőn szárítva. Mesterséges színezékek és aromák nélkül. Mesterséges tartósítószerek nélkül. Hozzáadott cukor nélkül. Állatorvosok közreműködésével kifejlesztve. Kiegészítő állateledel kutyáknak.                  

Összetétel: csirke: csirkehús (100%), kacsa: kacsahús (100%), marha: marhahús (100%), nyúl: nyúlhús (100%); glicerin.

Analitikai összetevők: (csirke/kacsa/marha/nyúl) fehérje 58%/58,8%/60,2%/59,1%, zsírtartalom 2%,1,6%,2,1%,2,2%, nyershamu 5%/4,3%/4,8%/4,5%, nyersrost 4,3%/3,8%/3,2%/3,8%, nedvesség 16%.

Etetési javaslat rágcsálnivalóként étkezések között. Az eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Mindig adjon friss ivóvizet. Hűvös és száraz helyen tárolandó. A tasakot jól le kell zárni. A termék különleges frissességének megőrzéséhez a csomagoláshoz mellékeltünk egy dezoxidáló-t. Ez a szer fogyasztásra nem alkalmas.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem