EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere BEST MEAT terrine kutya tálkás eledel csirkével és répával 150g

Premiere BEST MEAT terrine kutya tálkás eledel csirkével és répával 150g

289 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára. Mesterséges színezékek és tartósítószer nélkül.

Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (14% csirke), zöldség (4% répa), ásványi anyagok.

Beltartalmi értékek: nedvességtartalom 81%, nyersfehérje 10%, nyers olajok és zsírok 5,5%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,5%.

Adalékanyagok/kg: A vitamin 7000 NE, D3 vitamin 448 NE, E vitamin 28 mg, jód (kalciumjódát, vízmentes) 0,67 mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 47 mg, szelén (nátriumszelenit) 0,06 mg, kassziagumi 3 g. Etetési javaslat: kistestű kutyáknak (≤5kg) ≤2 tálka/nap, közepes testű kutyáknak (6-10 kg) 3-4 tálka/nap.

Ezek az adatok irányértékek. Kérem, szobahőmérsékleten etesse. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Kérem, az állat számára mindig biztosítson friss ivóvizet. Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem