EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE c.tálkás kitten szárnyasragu 100g

PREMIERE c.tálkás kitten szárnyasragu 100g

199 Ft
LoadingBevásárlólistára
ROYAL RAGOUT szárnyasragu. Szárnyashúsban gazdag ízletes eledel értékes Taurin tartalommal. Mesterséges színezékek, tartósítószerek, szója és cukor hozzáadása nélkül. Teljes értékű állateledel kölyök macskák számára.

Összetétel: hús és állati eredetű melléktermék (min. 14% szárnyas), növényi melléktermékek, ásványi anyagok. Beltartalmi értékek: nedvesség 82%, nyersfehérje 8,5%, nyers olajok és zsírok 5,5%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%. Adalékanyagok/kg: D3- vitamin 100NE, E- vitamin 20 mg,  taurin 100 mg. Javasolt napi adag: 0-3 hónapos korig 2-3x100g, 4-10 hónapos korig 3x100g. Ezek az adatok tájékoztató jellegűek.
Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen. Csak takarmámyozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem