EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere kutyakonzerv 400g junior csirke-marha

Premiere kutyakonzerv 400g junior csirke-marha

429 Ft
LoadingBevásárlólistára
Premiere Best Meat – 100% friss hús.

Tiszta húsból készült, tehát nemtartalmaz iparilag visszanyert húspépet és csontlisztet. Kifejezetten serdülőkutyák részére kialakított összetétele révén igen gazdag a csontozat és a fogakfejlődésében kiemelkedő jelentőségű ásványi anyagokban és az izmokfelépítéséért felelős fehérjékben. A kiváló minőségű összetevők és a kíméletesfeldolgozás kitűnő emészthetőséget biztosítanak. A Best Meat konzervek nemtartalmaznak proteinpótló anyagokat (pl. szója), mesterséges színezékeket,állományjavítókat, mesterséges ízanyagokat vagy tartósítószereket. Teljes értékű kutyaeledel.


Összetevők: hús és állati melléktermékek(min. 45% marhahús, min. 30% csirkehús), gabonafélék (min. 4% rizs), ásványianyagok.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 12,5%,nyers olajok és zsírok 7%, nyershamu 1,9%, nyersrost 0,5%, nedvességtartalom75%

Adalékok/kg:
A vit. 2000 NE/kg, D3
vitamin 200 NE/kg, E vit. 30mg/kg

Az eledel
etetésnél szobahőmérsékletű
legyen.

Ne tárolja
tisztítószerek, gyógyszerek
és egyéb szúrós szagú anyagok közelében.

Csak
takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem