EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere kutyakonzerv 400g senior bárány-rizs

Premiere kutyakonzerv 400g senior bárány-rizs

429 Ft
LoadingBevásárlólistára

Premiere BestMeat – 100% friss hús.

Tiszta húsból készült, tehát nem tartalmaz iparilag visszanyert húspépet és csontlisztet. Kifejezetten idős kutyák részére kialakított összetétel csökkentett zsír és proteintartalommal, emésztést segítő ballasztanyagokkal és aktív sejtvédelmi szerepet ellátó E vitaminnal. A kiváló minőségű összetevők és a kíméletes feldolgozás kitűnő emészthetőséget biztosítanak. A Best Meat konzervek nem tartalmaznak proteinpótló anyagokat (pl. szója), mesterséges színezékeket, állományjavítókat, mesterséges ízanyagokat vagy tartósítószereket. Teljes értékű kutyaeledel.


Összetevők:hús és állati melléktermékek (min. 45% marhahús, min. 30% bárányhús), gabonafélék(min. 5% rizs), ásványi anyagok.

Beltartalmiértékek: nyersfehérje 10%, nyers olajok és zsírok 5%, nyershamu 1,7%, nyersrost
0,5%, nedvességtartalom 76%

Adalékok/kg: A
vit. 2000 NE/kg, D3 vitamin 200 NE/kg, E vit. 30mg/kg

Az eledel
etetésnél szobahőmérsékletű legyen.

Ne tárolja
tisztítószerek, gyógyszerek és egyéb szúrós szagú anyagok közelében.

Csak
takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem