EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere kutyakonzerv junior 800g csirke-marha

Premiere kutyakonzerv junior 800g csirke-marha

739 Ft
LoadingBevásárlólistára

Premiere Best Meat – 100% friss hús.

Tiszta húsból készült, tehát nem tartalmaz iparilag visszanyert húspépet és csontlisztet. Kifejezetten serdülő kutyák részére kialakított összetétele révén igen gazdag a csontozat és a fogak fejlődésében kiemelkedő jelentőségű ásványi anyagokban és az izmok felépítéséért felelős fehérjékben. A kiváló minőségű összetevők és a kíméletes feldolgozás kitűnő emészthetőséget biztosítanak. A Best Meat konzervek nem tartalmaznak proteinpótló anyagokat (pl. szója), mesterséges színezékeket, állományjavítókat, mesterséges ízanyagokat vagy tartósítószereket. Teljes értékű kutyaeledel.


Összetevők: hús és állati melléktermékek(min. 45% marhahús, min. 30% csirkehús), gabonafélék (min. 4% rizs), ásványianyagok.

Beltartalmi
értékek
: nyersfehérje
12,5%,
nyers olajok és zsírok 7%, nyershamu 1,9%, nyersrost 0,5%,
nedvességtartalom
75%

Adalékok/kg:
A vit. 2000 NE/kg, D3
vitamin 200 NE/kg, E vit. 30mg/kg

Az eledel
etetésnél szobahőmérsékletű
legyen.

Ne tárolja
tisztítószerek, gyógyszerek
és egyéb szúrós szagú anyagok közelében.

Csak
takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem