Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pucok gazdit keres!

Pucok gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Barna
Kor:Kölyök
Megye: Budapest
Város:Újhegy
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 791 8396

Pucok a világ legtündéribb 7 hetes kislány kölyökkutyája, akivel eddig találkoztam. Nagyon embercentrikus, szófogadó, ha hívjuk jön. Vagány, a fotók és videók a megérkezésükkor készültek, már érdeklődött a hatalmas fekete kutyák iránt, másnap már játszottak is. Amikor vécéznie kell sírdogál, már ilyen picinek jelzi, ha gond van. A mamájával, Mancival (6-7 kilós – vélhetően Pucok is picike marad, de a maminál lehet azért nagyobb, ha a papa nagy volt) együtt egy vidéki sintértelepre kerültek, előéletüket nem ismerjük.
Csipezve, parazitamentesítve, megfürdetve és oltásait megkezdve várja szerető gazdáját. Kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel, amiben több állatorvosnál tudunk segíteni kedvezménnyel. Csak olyanok jelentkezését várjuk, akiknek van ideje és türelme egy kölyökkutyát megfelelően nevelni. Jelenleg Monorierdőn van.
Videók:
A videót közzétettük a https://youtu.be/oPsH_zAbBv4 oldalon.
A videót közzétettük a https://youtu.be/AdebwOY85ok oldalon.

Érdeklődni: jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel kérek sms-t)

Még több kép: http://gallery.site.hu/u/Vasmaccs2016/Gazdikereso_oldal/PUCOK/

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem