EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Purina ONE: akciós ár spécicáknak!

2017. május 10.

Purina ONE: akciós ár spécicáknak!

A Purina ONE táplálkozási szakértői és állatorvosai úgy fejlesztették ki száraz macskaeledelüket, hogy cicájának a lehető legjobbat tudja adni életének bármely szakaszában, és egyidejűleg felkészítse a hosszú és egészséges életre.

A jótékony baktériumok mellett tartalmazza mindazokat az alapvető tápanyagokat és Omega 6 zsírsavakat, amelyekre szüksége van, a kiváló minőségű összetevők felhasználásával készült Purina One Bifensis® formulája pedig hozzájárul macskája természetes védekezőképességének kialakulásához, és bizonyítottan javíthatja a bélrendszer egészséges működését.

A tízféle ízben kapható eledellel szemmel látható eredményeket érhet el: egy elevenebb, jobb étvágyú, és fényesebb szőrű kistigrist, akár három hét alatt.

Ha Ön is szeretné, hogy macskája kitűnő formában legyen, próbálja ki a PurinaOne eledeleit, amely május 10. és 31. között AKCIÓSAN, 20% KEDVEZMÉNNYEL KAPHATÓ, a Fressnapf üzleteiben!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lepje meg cicáját minőségi falatokkal, megfizethető áron, hogy még több boldog pillanatot tudjanak megosztani most, és a jövőben is.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem