Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Purina Pro Plan az egészséges kutyákért

2018. február 03.

Purina Pro Plan az egészséges kutyákért

Ahány kutya, annyi táplálkozási szokás és szükséglet. Szerencsére a Purina Pro Plan eledelek között minden gazdi megtalálja kedvence igényeinek leginkább megfelelőt, legyen szó kölyök- vagy felnőtt, kis- vagy nagyméretű kutyáról. Ráadásul most letölthető kuponunkkal 40% kedvezménnyel szerezheti be az Optidigest® és Optiderma® formulával készült termékeket minden Fressnapf áruházban!

A Purina Pro Plan receptúrái állatorvosok és táplálkozási szakértők segítségével kerültek kidolgozásra, annak érdekében, hogy bundás barátja élete a lehető legboldogabb és leghosszabb legyen. Kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően életének minden szakaszában biztosítja kedvence számára a szükséges tápanyagokat.

Az Optidigest® formulán alapuló eledelek az érzékeny emésztésű kölyök- és felnőtt kutyák számára ideális választás, ugyanis a szükséges tápanyagok különleges kombinációját tartalmazzák, és támogatják az emésztőrendszer megfelelő működésének kialakulását.

Az Optiderma® formula érzékeny bőrű kutyák szükségleteihez igazított tápanyagok keveréke.  Segít az egészséges bőr és a természetesen fényes bunda megőrzésében, valamint a válogatott fehérjeforrásoknak köszönhetően csökkentik a bőrnél tapasztalható kellemetlen érzés kialakulását.

Ha szeretné kipróbálni a Purina Pro Plan termékeket, itt a tökéletes alkalom. Február 3. és 28. között ugyanis 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg a 3 kg-os Optidigest® vagy Optiderma® termékeket a Fressnapfban.

Nem kell mást tennie, csak töltse le a kedvezményre jogosító kupont weboldalunkról, nyomtassa ki és mutassa fel vásárláskor, hogy kedvező áron jusson hozzá a Purina Pro Plan kutyaeledelekhez. Várjuk szeretettel áruházainkban Önt és kedvencét! 🙂

Letöltöm a kupont!