Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Rafi gazdát keres

Rafi gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:sárga
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 1 éves (született 2015. augusztus 11.)
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás: Rafi 14 hónapos labrador retriever kan kutyus. Rafival valószínűleg nem sokat foglalkoztak korábban, nevelést nem kapott. Korának megfelelően aktív. Szereti a játékot, a sok-sok simogatást. Két-, illetve négylábúakkal is barátságot köt, ha megmutatják neki, hogy lehet a morgáson kívül is barátságokat kötni. Szereti a közös sétákat, a nagy túrát, valamint minden olyan mozgást, melyben túláradó energiáit szabadon engedheti. Rafi kedvességével hamar belopja magát mindenki szívébe, mellyel remekül kompenzálja kissé szertelen viselkedését. Hamar tanul és könnyen megérti, mi az elvárás vele szemben. Szobatiszta, lakásban nem rombol, de a napközbeni egyedüllétet és magányt még szoknia kell.
Rafi még mindenképp sok-sok foglakozásra, nevelésre szorul, kutyasuliba is szívesen járna. Olyan gazdit keresünk számára, aki türelemmel és szeretettel terelgeti őt a mintakutyává válás rögös útján.

Státusz: gazdát keres keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz:
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: összeszoktatás után igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség:

Rafi 2. fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=957
Rafi képtára

Jelenleg itt él: Sződ

Az örökbefogadás menete itt olvasható: http://www.retrieverhelp.hu/index.php?id=orokbefogadnek
06-20/526-2703

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem