Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Randialkalmazás kutyáknak? Igen! Ez a KutyaRandi

2015. október 06.

Randialkalmazás kutyáknak? Igen! Ez a KutyaRandi

Életre szóló kutyabarátságok, miközben a gazdik is jól szórakoznak? Így már sokkal egyszerűbb! A KutyaRandi egy olyan, Androidos készülékeken elérhető app, amely két- és négylábúaknak egyaránt hasznos lehet. Az alkalmazás legfőbb célja, hogy a közös sétákat hangoljuk össze más kutyákkal és gazdikkal, így kedvencünknek és akár magunknak is új cimborákat szerezzünk.

A térképes alkalmazás segítségével a közelünkben lévő kutyusokat és gazdáikat is láthatjuk, emellett lehetőségünk adódik arra is, hogy figyelmeztessük gazditársainkat kedvencünk jellemvonásaira vagy aktuális állapotára. Így nem lehet gond abból, ha például szuka kutyusunk éppen tüzel, ha ebünk harapósabb, esetleg túl játékos, vagy ha nemrég esett át egy műtéten, ami miatt különösen vigyáznunk kell rá. Elkerülhető tehát minden kellemetlen vagy váratlan szituáció, és csak jó élményekben lehet részünk séta közben.

Saját és kutyusunk regisztrációja, profiljának kitöltése után már kezdődhet is a móka: új kalandok, ismerősök várnak mindenkire!

Az alkalmazást az alábbi linkre kattintva töltheti le a Google Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fressnapf.kutyarandi&hl=en

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem