EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

REAL NATURE Wilderness Glacier Bay kutyasnack 70g

REAL NATURE Wilderness Glacier Bay kutyasnack 70g

Akciós ár: 1 709 Ft
1 899  Ft
LoadingBevásárlólistára

Vadlazac-tekercsek 100% levegőn szárított alaszkai vadlazac csupán 3,8% zsírral. Az esszenciális omega 3 zsírsavak erősítik a bőrt és a szőrzetet. Mesterséges színezékek és ízfokozók nélkül. A természetes rágás élvezete fokozza a fogak tisztítását. Kiegészítő eledel kifejlett kutyák számára.

Összetétel: 100% szárított vadlazac.
Analitikai összetevők: fehérje 74,4%, zsírtartalom 3,8%, nyershamu 2%, nyersrost 0,1%, nedvesség 18%, omega-3 zsírsavak 0,7%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. Javaslatunk 2-4 Real Nature WILDERNESS vadlazactekercs naponta a közepes termetű (11-25kg) kutyának. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként. Etetés közben ajánlatos a felügyelet!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem