EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Wilderness snack fél agancs M

Real Nature Wilderness snack fél agancs M

Akciós ár: 3 149 Ft
3 499  Ft
LoadingBevásárlólistára

Gímszarvas agancs. Rőtvad levett agancsából, természetes, ideális rágcsálnivaló a kutya játékösztönének kielégítésére az EU-ból. Segíti a fogak tisztítását. Hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül. A felezett agancsok könnyebben rághatók, kölykök és idős kutyák számára alkalmasak. eledel-alapanyag 12-15 kg-os kutyák számára. A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak. Rágcsálás közben ajánlott a felügyelet. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Összetétele: 100% gímszarvas agancs.

Analitikai összetevők: 37,87% fehérje, 0,23% zsírtartalom, 52,2% nyershamu, 0,56% nyersrost, 20,3% kalcium, 10,7% foszfor, 0,5% nátrium, 0,44% magnézium, 0,04% kálium, 0,007% vas.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem