EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Wilderness snack strucc mix 150g

Real Nature Wilderness snack strucc mix 150g

Akciós ár: 2 699 Ft
2 999  Ft
LoadingBevásárlólistára

Real Natur Wilderness Strucc mix. Ízletes, levegőn szárított, struccból készült rágcsálnivaló 100%-ban struccból, hozzáadott gabonafélék nélkül – ideális táplálékösszetevő-allergia esetén. Mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízfokozók nélkül. Természetes, fajtához illő rágcsálnivaló etetések között.

Állateledel-alapanyag kifejlett kutyák számára: Strucc inaiból, gyomrából, húsából, légcsövéből készült keverék.

Analitikai összetevők: struccnak fehérje 87,86%, zsírtartalom 2,68%, nedvesség 12,14%; struccgyomor: fehérje 79,88%, zsírtartalom 9,4%, nedvesség 10,04%; strucchús: fehérje 83,72%, zsírtartalom 5,62%, nedvesség 9,24%; strucc-légcső: fehérje 68,34%, zsírtartalom 8,22%, nedvesség 11,2%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként. Etetés közben ajánlatos a felügyelet. Mindig adjon friss ivóvizet.

Tárolás száraz és hűvös helyen.

A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak. Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem