EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Wilderness snacklazac Rocky 35g

Real Nature Wilderness snacklazac Rocky 35g

Akciós ár: 809 Ft
899  Ft
LoadingBevásárlólistára

Vadlazac Szeletkék. 100%-ban kíméletesen szárított alaszkai vadlazac, a haltartalomban mindössze 3% zsírral · Az esszenciális omega-3 zsírsavak segíthetik a bőr és szőrzet egészségét. Kiegészítő eledel kifejlett macskák számára. MSC-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható halászat.

Összetétel: alaszkai vadlazac 97,1%, glicerin 2,9%.

Analitikai összetevők: fehérje 63%, zsírtartalom 3%, nyershamu 3,4%, nyersrost 0,1%, nedvesség 18%, Omega-3 zsírsavak 4,9%.

Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként. Etetés közben ajánlatos a felügyelet. Mindig adjon friss ivóvizet. A tasakban levő „oxigénelnyelő” a termék frissen tartására szolgál, fogyasztásra alkalmatlan.

A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem