EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature zöld réti széna 1kg

Real Nature zöld réti széna 1kg

1 699 Ft
LoadingBevásárlólistára

A törpenyulak és rágcsálók számára kínált Real Nature „Zöld Természet“ szénánk számos értékes fűféléből, gyógynövényből és virágzatból készült, így garantálva a széna kiváló prémium minőségét. Az érett és sokféle növény magas részarányát az optimális időpontban végzett kímélő kaszálás garantálja, valamint az, hogy az első és második kaszálású széna keveréke. Így jön létre a sokféle, finom fűből és gyógynövényből álló kompozíció.

Zöld és illatos: a Real Nature „Zöld Természet” széna erőteljes természetes színe, a finom fűszeres illata és íze annak köszönhető, hogy különlegesen kímélő módon, meleg levegővel szárítjuk közvetlenül a kaszálás után. Környezetünk védelmében mindehhez kizárólag CO2-semleges energiát használunk.

A fogkoptatás támogatása: a kímélő szárítási móddal nagy mértékben megőrződik a füvek természetes rostszerkezete. A rostdús szárak így természetes módon járulnak hozzá a nyulak és rágcsálók fogainak koptatásához.

A szénánk mentes minden mesterséges adaléktól, és 100%-ban természetes. A legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk a termékkel szemben, valamint a teljes elővigyázatos betakarítási és gyártási folyamattal szemben. A szénát szűrőrendszer tisztítja meg a portól és egyéb részecskéktől, majd a széna többszörös kímélő tisztítási folyamaton megy át.

Keveréktakarmány törpenyulak és rágcsálók számára.

Összetétel: 100% széna (többek között réti ecsetpázsit, mezei imola, mezei csenkesz, vörös csenkesz, mezei perje).

Analitikai összetevők: nyersrost 28%, fehérje 10,4%.

Etetési javaslat: a Real Nature„Zöld Természet” szénának állandóan és elegendő mennyiségben kell rendelkezésre állnia minden törpenyúl és rágcsáló számára.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem