Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

RealNature réti széna Lucerna 1kg

RealNature réti széna Lucerna 1kg

1 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

Real Nature törpenyulak és rágcsálók számára készült “Lucerna“ Prémium Réti szénája számos kiváló minőségű fűfélét, fűnemű növényt, virágzatot és egy extra adag lucernát tartalmaz. A fehérjében gazdag lucerna erőt és energiát nyújt. Az érett növények nagy fajtagazdagságát garantálja a kímélő művelés és az optimális időpontban történő kaszálás az észak-német alföldön található „Weseraue” természetvédelmi területen.

Kímélő szárítás: A fontos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és nyersrostok magas tápértékét, a természetes ízt és a kellemes szénaillatot a kímélő, csupán a nap és a szél erejével történő szárítás biztosítja. Ebből származik a szénánk természetes világos zöld színe.

A bio-jelzés azon termékeken található, amelyek eleget tesznek az ökológiai földművelés szigorú követelményeinek.

Légáteresztő papírtasak burkolja a pormentes Real Nature “Lucerna“ Prémium Réti Szénánkat. Finom fűfélék és növényi részek, valamint hosszú erős szálú szárak gondos kézi csomagolásban – különösen könnyen kivehetők.

Garantáljuk az alábbiakat: A szénánk 100%-ban bio minőség. A legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk a válogatott összetevőkkel szemben, valamint a teljes óvatos betakarítási és gyártási folyamattal szemben. Keveréktakarmány törpenyulak és rágcsálók számára.

Összetétel: 95% bio réti széna* (többek között tartalmazhatja az alábbiakat: fehérhere, gyermekláncfű, csalán, cickafark, indás pimpó, százszorszép, francia perje, stb.), 5% bio lucerna*. Analitikai összetevők: nyersfehérje 8,6%, nyersrost 25,8%. (A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak.)

*a feldolgozott mezőgazdasági termények 100%-ban ellenőrzött biotermesztésből származnak.

A Real Nature “Lucerna“ Prémium Réti szénának állandóan és elegendő mennyiségben kell rendelkezésre állnia minden törpenyúl és rágcsáló részére.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem