Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Reni

Reni

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Staffordshire Terrier keverék
Szín:Barna
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Reni 2014. júniusi születésű, staff keverék szuka. Csács városrészből hozta be a gyepmester, így került először karanténba, majd a mi gondozásunkba. Ismerjük a volt gazdáját, aki azonban a kutyát nem kereste, és természetesen az oltás, a chip is hiányzott. Nem tudjuk miért került az utcára, azt sem, hogyan is milyen célra tartották korábban. Egy biztos, Reni egy szaporítónál láthatta meg a napvilágot. A beltenyésztésre utal az, hogy a hátsó lábai gyengébbek, nehezen támaszkodik rájuk. Kivizsgálása még folyamatban van, örökbe fogadójának azonban tudomásul kell vennie, hogy ez a kislány feltehetően sosem fog stabil lábakon állni. Reni kutyánk 2015. karácsonyán egyszer már gazdára talált a menhelyről, a boldogsága azonban nem tarthatott sokáig, február 20-án visszakerült hozzánk. A bűne az volt, hogy ritkította a házi szárnyas állományt. Reni nagyon rosszul viseli a változásokat, a menhelyen már korábban is mély depresszióba esett, társainál is rosszabbul bírja a bezártságot, a folyamatos emberi társaság hiányát, a szeretet és törődés utáni sóvárgása miatt folyton csak fogy, képtelenek voltunk őt felhizlalni. Kanokkal összeszoktatható, szukák mellé nem tanácsoljuk. A macskákkal való viszonya nem ismert, a szárnyasokra életveszélyt jelent a jelenléte. Roppant kedves, barátságos eb, igazi pusziosztó csóvagép. Energikus, mozgékony kislány, olyan helyre ajánljuk, ahol sok foglalkozással, játékkal le tudják vezetni fölös energiáit. Családi ebnek alkalmas, de aktivitása, korából adódó szertelensége miatt csak nagyobb gyerekek mellé célszerű örökbe fogadni, nyugdíjas korúak mellé ugyanilyen okból nem ajánljuk. Olyan helyet keresünk a számára, ahol nagyon sok szeretettel, türelemmel és foglalkozással képesek őt lelkileg rehabilitálni, ahol végre megnyugodhat ez a sokat megélt kutya és ahol elfogadják őt olyannak, amilyen. Pórázon szépen vezethető. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Reniről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem