Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Répakeksz rágcsálóknak

2015. december 28.

Répakeksz rágcsálóknak

Összetevők: 50 g reszelt répa 50 g aprított dió 50 g köles 50 g tört kukorica 50 g napraforgómag kása 1 tojás kb. 1 kávéskanál víz Elkészítése: Alaposan keverjük össze a hozzávalókat, majd formáljunk belőlük kis kerek kekszeket. Terítsük őket sütőpapírra, majd sütőben süssük  180 fokon 10-12 percig, míg aranybarnára nem pirulnak. Ez a kekszrecept […]

Összetevők:

50 g reszelt répa

50 g aprított dió

50 g köles

50 g tört kukorica

50 g napraforgómag kása

1 tojás

kb. 1 kávéskanál víz

Elkészítése:

Alaposan keverjük össze a hozzávalókat, majd formáljunk belőlük kis kerek kekszeket. Terítsük őket sütőpapírra, majd sütőben süssük  180 fokon 10-12 percig, míg aranybarnára nem pirulnak.

Ez a kekszrecept csak olyan nagyobb termetű rágcsálóknak felel meg, mint a nyulak, tengerimalacok és patkányok. Kedvencünknek csak kis mennyiségű kekszet kínáljunk, hiszen nagyon magas a répakeksz tápértéke. A nyulak, patkányok és tengerimalacok nem kaphatnak napi egy darabnál többet a kekszből, és ennek megfelelően a készétel-adagjukat is le kell csökkenteni. Ez a keksz csak ünnepi csemege, mert hizlal, és a nyulak takarmánya normál esetben nem kell, hogy magvakat tartalmazzon. Mindig figyeljük állatunk viselkedését és székletét, ha megkóstolta a kekszet (először csak egy apró darabot), ha bármi rendelleneset észlelünk, ne kínáljuk többet

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem