Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Rezső gazdit keres!

Rezső gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Újhegy
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 791 8396

Rezső Úrfi bármekkora támogatást megköszön nektek.
2 hete ivartalaníttattuk, leszedettük a sérvét, de már a puklit a hátán nem akartuk egy altatásban, mert egyrészt a frissen műtött részekre hengerítettük volna át másrészt nem tudtuk mit fogunk pontosan találni, mennyi időt vesz igénybe.
Így 1 hete szegény újra ment a kés alá, kiderült, hogy apró zsírcsomócskák vannak neki a vállán, hátán, több helyen és valamiért ez a rész, amit ki kellett műteni begyulladt neki, tele volt darabos trutyival és azon a bőrdarabon amit kivágattunk kb. 5 ilyen apró zsírcsomó volt. Ennyitől, plusz egy közeli különálló nem begyulladttól megszabadítottuk. Nagyon vérzett, fel kellett erősíteni a műtét után és azóta is szed egy elég drága antibiotikumot és immunerősítő cseppeket is kap.
Sárika már annyira együttérez vele, hogy rendszeresen átadja neki a fekhelyét (itt pont nem:)), ami bár rózsaszín és elég kicsi, de Rezső Úrfi elégedetten vackolja be magát (Sári is gazdát keres!)
Kérlek támogasd Rezsőt, egy igazi szeretetreméltó 3 év körüli fiúcska, akit egyszerűen utcára tettek. Nagyon szépen tud nézni a nagy boci szemeivel, és nagyon jó házőrző, ha esetleg örökbefogadnád jól jársz vele. A gyerekeket különösen szereti és védi, amikor az udvaron vannak leül a közelükben, nekik háttal és őrködik.
Ha van egy Rezső méretű ilyen fekhelyed annak is nagyon örülne.
Videó:
Rezső Sárival és Nyuszival

A videót közzétettük a https://youtu.be/ntUbryEVsCo oldalon.

Jelenleg Monorierdőn található.

Érdeklődni: jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel kérek sms-t)

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem