Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ricsi

Ricsi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Vác
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 335 0704

Ricsi fiatal, másfél év körüli keverék kan, Veresegyházán találták csontsoványan, sántán. A röntgen kiderítette, hogy hátsó lábán egy kb. 1 hónapos, kezeletlen törés van. Mivel szépen forr össze, ezért műtétet szerencsére már nem igényel. Ricsi nagyon kedves, bújós, energikus, játékos kutya. Más kutyákkal jól kijön, bár stílusa kissé lehengerlő 🙂 Cicákkal nem kompatibilis egyelőre, de ezen igyekszünk javítani. Mihelyt kicsit megerősödik, átesik az ivartalanításon is. Kizárólag felelős, gondos gazdát keres, aki le tudja vezetni az energiáit.
Update: Ricsi már átesett az ivartalanításon, oltásokon. Sportos, aktív gazdit keres, aki bombabiztos kerítéssel megáldott házban lakik, mivel Ricsi bizony hajlamos nekiindulni a nagyvilágnak, ha nincsenek levezetve az energiái. Emberekkel (gyerekekkel is) és más kutyákkal kompatibilis, de a cicákkal és egyéb állatokkal sajnos nem. Érdeklődni: 20 383 9814