Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Rocco golden retriever gazdát keres

Rocco golden retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:golden retriever
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 9 éves
szín: arany
fajta: golden retriever
leírás: Rocco 9 éves golden retriever kan kutya. Idős néni gazdája volt, aki megromlott egészségi állapota miatt volt kénytelen megválni tőle. Rocco egész életét szeretetben élte, most pedig nagyon szomorú, hogy szerető gazdasszonya már nincs az életében.
Rocco kiegyensúlyozott, kedves, embercentrikus, szobatiszta kutya az elmondások szerint. Nagyon barátságos. A cicák egyáltalán nem érdeklik, kutyákkal alkalmanként tud dominánsabb lenni, de valószínűleg korábban kevesebbet találkozott más kutyákkal.
Nagyon jó karban van, minden további nélkül éveket tagadhatna le! Agilis, jól mozog, fiatalos karakter. Szív és hasi ultrahangon, szívférgesség teszten esett át és minden vizsgálata negatív. Vérlaborja megfelelő. Ivartalanítva lett, oltásai rendben vannak. Mielőbb szeretne végleges otthont találni.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazda által leadott
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: nincs

Rocco fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1043
Rocco képtára

Az örökbefogadás menete itt olvasható: https://retrieverhelp.hu/orokbefogadas-menete-az-rr-nel/

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem