Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Rocky szerető gazdira vár

Rocky szerető gazdira vár

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:fekete
Kor:Kölyök
Megye: Fejér
Város:Székesfehérvár
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 843 4346

Rocky fél éves kan kutyus. Egy felesleges szaporulat egyik babája, aki sajnos még mindig nem találta meg az igazi, szerető családját. Hihetetlen, hiszen elragadó, kedves, játékos és bolondos. Kicsit félős vagy inkább szégyenlős, néha visszahúzódó és nagyon csendes, elmondhatatlanul okos és nyugodt kutya. Gyorsan és pontosan tanul, amit lát hamar megjegyzi. Teljesen jól kijön más állatokkal is, legyen az másik kutya, vagy cica, vagy akár egy tengeri malac. A legjobb az lenne számára, ha egy olyan szerető családba kerülhetne, ahol vagy egy gyerkőc, aki megtanítja mindenre. Ragaszkodó és hűséges, így mutatja ki igazán a szeretetét. Még csak fél éves, de már most nagyon sok mindent tanult. Ha felnő, nem lesz nagy kutyus, inkább olyan közepes testű. Most kb 10 kg és lábközépig ér. Ha ételt kap sem válogat, de nem is veszik össze rajta mással. Szívesen ad másnak is a vacsorájából, sőt, néha megvárja, míg a többi kutya végez. Nem rombol, nem rág, nem hisztizik. Ha egyedül van is csendben tölti az időd, ilyenkor inkább alszik vagy nézelődik. Gyere el hozzánk és látogasd meg Rockyt, ismerkedj meg vele közelebbről, hidd el nem fogsz csalódni, egy igaz barátra találsz.

Bármi kérdésed van hívj minket bizalommal. A legfontosabb számunkra, hogy minden gazdira váró állatkának a legmegfelelőbb társat találjuk meg, azt aki igaz barátja lehet élete végéig. Fema 06 30 843 4346