Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Rokkó

Rokkó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Rottweiler keverék
Szín:Fekete, cser
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Rokkó 2012. márciusi születésű, rottweiler keverék kan. Dobronhegy környékén kóborolt hosszú hónapok óta, sokat ücsörgött a faluból kivezető buszmegálló környékén. Miután értesítettek bennünket a sorsáról, télen egyszer már megpróbáltuk befogni, sikertelenül. Márciusban már hiányos szőrzettel, bolhaekcémás bőrrel lézengett a buszmegállóban, akkor nagy nehezen hagyta magát megfogni. Meglehetősen lerobbant állapotban került a gondozásunkba. Az eltelt néhány hónap alatt szépen rendbe jött, kikerekedett nálunk. Nagyon jól érzi magát, szinte kivirult a többi kutya társaságában. Kanok mellé nem ajánljuk, mivel domináns, de szuka kutyákkal jól kijön. A cicákkal összeszoktatható. Kiváló családi kutya válhat belőle, mind gyerekek, mind nyugdíjasok mellé bátran elvihető, kezdő kutyatartók számára is kitűnő választás. Szereti a hasát, így más kutya mellett etetéskor célszerű elkülöníteni, mivel félti az ételét. Pórázon szépen közlekedik. Oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Rokkóról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem