Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Róza hebrencs, szeretetéhes lányka

Róza hebrencs, szeretetéhes lányka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német dog
Szín:merle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Róza – 2 éves német dog szuka

 

Teljesen véletlenül egy ismerősünk észrevette, hogy egy nem kutyás témájú, zárt csoportban gazdit keresnek egy dognak. A képek és helyszín alapján egyből tudtuk, hogy Rózáról, egy 2014-es védencünkről van szó. A legfurcsább az egészben, hogy 2-3 hetente beszéltünk a tulajdonosokkal, több közös ismerős is van, tudták, hogy nekünk kell szólni, ha gond van, nem lehet a kutyát továbbajándékozni. És mégis…titkos, zárt csoportban hirdetik, majd letagadják hogy helyhiányra hivatkozva keresnek új gazdát :( :(

A lényeg, hogy Róza újra nálunk van…és újra gazdát keres! Szeptemberben 2 éves lesz kisasszony.

Elkötelezett, kitartó, szerető és gondoskodó gazdit keresünk neki!

Rózának van mit tanulnia még, kicsit hebrencs, viszont gyönyörűen sétál pórázon. Nagyon kedves, aranyos kutyalány, aki minden kutyával jól kijön.

 

Képek Rózáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/roza/
Oltva, ivartalanítva, azonosító chippel ellátva, kinti-benti tartással fogadható örökbe. Érdeklődni róla a nemetdogsos@gmail.com címen lehet.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem