EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Rudi

Rudi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Rudi 2012. decemberi születésű, kistestű terrier keverék kan. Eredetileg Zalabérről került hozzánk, a saját gazdája adta le. Az indok külföldi munkavállalás volt, sosem fog azonban kiderülni, hogy ténylegesen miért vált meg a gazda ettől a jópofa ebtől. 2017. augusztusában egyszer már örökbe fogadták tőlünk, hamarosan azonban vissza kellett őt hoznunk a menhelyre, mivel rossz körülmények között tartották. Rudi kezdetben kissé tartózkodó, de végtelenül kedves eb, mind bohókás küllemével, mind barátságos természetével képes elbűvölni az embert. Készséges és tanulékony. Benti vagy benti-kinti tartásra fogadható örökbe, hálás lenne egy nagy kertért, ahol kedvére mozoghat, de lakásban is jól érezné magát, ha rendszeres sétákkal le lenne mozgatva. Ridegtartásra nem alkalmas, kis termete miatt fázós. Bármely korosztály számára tökéletes választás, gyerekek, idősebbek, kezdő kutyatartók számára is jó szívvel ajánljuk. Családi kutyának kiválóan alkalmas. A szuka kutyákkal harmonikus a kapcsolata, jelenleg is szukákkal él közös kennelben, a kanokat azonban nem szíveli. A cicákat sem tolerálja. Pórázon szépen közlekedik, kedveli a kimerítő sétákat.

További képek Rudiról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem