Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Saci szerető családot keres

Saci szerető családot keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:tacsi keverék
Szín:fekete - bézs
Kor:Kölyök
Megye: Fejér
Város:Székesfehérvár
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 843 4346

Saci egy nagyon kedves és barátságos keverék szuka kutyus. Egy forgalmas úton kevergett barátjával, akit sajnos baleset ért, de őt szerencsésen sikerült megmenteni. Apró termete miatt nagyon nagy népszerűségnek örvend. Pici kis teste kb 3-4 kg, aprócska lábaival szinte csak úgy repked a többi kutya között. Végtelenül barátságos és szófogadó. Nagyon szeret a középpontban lenni, hancúrozni, ugrálni, futkosni. Ha teheti az udvaron van a többiekkel és futkározik velük. Más állatokkal nagyon jól megérti magát, ő az aki a legelsők között van, ha új kutyus érkezik a bandába és boldogan fogadja, próbálja terelgetni. Szereti a cicákat és a gyerekeket. Nem ugatós, nem hisztis. Első percekben inkább szégyenlős és félénk, de aztán megmutatja, hogy mekkora party arc is valójában. Az ételben sem válogat, megeszik mindent amit kap. Egy olyan családot keresünk neki, ahol benti kutyusként, igazi kedvencként szeretik majd és megbecsülik. Ahol boldogan játszhat másik kutyákkal együtt vagy gyerekekkel.

Bármi kérdésed van hívj minket bizalommal. A legfontosabb számunkra, hogy minden gazdira váró állatkának a legmegfelelőbb társat találjuk meg, azt aki igaz barátja lehet élete végéig. Fema 06 30 843 4346