EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Moments cicáknak

Kedvencünkkel találkozni mindig feltöltő, megnyugtató élmény. Koronázza meg a találkozást egy-egy egyedülálló Moments ínyencfalattal, melyeket a különleges alkalmakra találtunk ki.

1_MOMENTS_osszes_termek_gomb
  • Moments Öt ízletes termék finom aszpikbevonattal, 55 grammos tálkákban Az aszpikbevonatos finomságok után cicája mindegyik tappancsát megnyalja majd! Fokozza a találkozás örömét tonhalas-lazacos, tonhalas, paradicsomos, vagy akár sajtos aszpikos ínyencséggel! Ezekre a különleges pillanatokra mindketten emlékezni fognak.
  • Moments Felséges kényeztető készítmény 70 g-os dobozokban A cicák köztudottan királyi származásúak. Joggal várják el tehát a rangjuknak kijáró kényeztetést! Alanyi jogon jár nekik a surimis tonhal, a pompás lazac, vagy az aromás mentával ízesített csirke. A jóízű falatozás után pedig csak a meghitt dorombolás esik jobban.
  • Moments Jutalom 2 számára Két kedvencének egyszerre okozhat örömet különleges ízvilágú és kiszerelésű jutalomfalatainkkal. A Moments cicaeledeleket olyan különleges alkalmakra érdemes tartogatni, mint például a hosszú idő utáni találkozás, vagy ha épp a cicák vadászó, rosszcsont kedélyét kell megnyugtatni.
Rendezés:
Fressnapf Klub
Szeretni fogja

Ingyenes tagság, garantált
boldogság Önnek és kedvencének is!

Regisztráljon folyamatos akciókért,


kedvezményekért és nyereményekért!

Fressnapf Klub Dog & Cat

5 jó ok, hogy miért jó Fressnapf Klubtagnak lenni

  • Kedvezmények első kézből
  • Tippek, tanácsok, limitált kiadványok
  • Extra meglepetések
  • Személyre szabott akciók   
  • Minden hónapban nyeremény

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem