EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature kisemlősöknek

Prémium minőség a legtermészetesebben. A Real Nature egészséges, kiváló alapanyagokat tartalmaz, hogy legkisebb barátaink gondosan összeállított, szükségleteikhez igazodó eledelt fogyasszanak nap mint nap. 100%-ban természetes nyersanyagokból készül, nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezékeket és ízfokozókat, csak az állat igényeinek megfelelő összetevőket.

1_REAL_NATURE_osszes_termek_gomb
  • Real Nature Mono-pellet A hidegsajtolási eljárással készülő táplálék ideális törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk számára. A speciális készítésnek köszönhetően a természetes tápérték megmarad, a pellet-forma miatt pedig a kisállat nem válogatja ki az eleség egyes összetevőit, így az minden szükséges tápanyagot biztosít kedvencének.
  • Real Nature Müzli Mix A Hazai Müzli Mix 100%-ban természetes eledel, melyet táplálkozási szakértők a kis energiabombák szükségleteinek megfelelően alakítottak ki. Gondosan összeválogatott alapanyagokból készülő, komplex tápértékkel rendelkező eledelek megfelelő tápértékkel, legalább 30 összetevőből. Törpehörcsögök, hörcsögök, egerek, futógerek és patkányok számára tökéletes választás a mindennapi etetéshez.
  • Real Nature Széna Frissen betakarított bio-eledel törpenyulak és rágcsálók számára. Értékes fűfélékből, gyógynövényekből és virágzatból áll össze, így változatos és egészséges mindennapi táplálék. Valamennyi összetevő észak-német természetvédelmi területről, a Weser-berekből származik, ráadásul még a takarmány csomagolása is kiváló minőségű, lélegző újrapapírból készül, így megőrződnek a fontos vitaminok, ízek és illatok. A Prémium Réti Széna mellett az élénk színű, optimális időpontban betakarított és kímélő, kemencés szárítással készülő Zöld Természet Prémium Réti Széna is ideális választás az apró négylábúaknak.
  • Real Nature Természetes Ropi 100%-ban természetes alapanyagokból készülő kiegészítő eledel, mert kis barátainknak is jár a változatosság! A hat különböző ízesítéssel kapható falatok kímélő hidegsajtolási eljárással készülnek a tápanyagok és az íz megőrzésének érdekében. Gabonaféléktől mentesek, így csökkentik az emésztési problémák lehetőségét és elősegítik a folyamatos rágcsálást.
Rendezés:
Fressnapf Klub
Szeretni fogja

Ingyenes tagság, garantált
boldogság Önnek és kedvencének is!

Regisztráljon folyamatos akciókért,


kedvezményekért és nyereményekért!

Fressnapf Klub Dog & Cat

5 jó ok, hogy miért jó Fressnapf Klubtagnak lenni

  • Kedvezmények első kézből
  • Tippek, tanácsok, limitált kiadványok
  • Extra meglepetések
  • Személyre szabott akciók   
  • Minden hónapban nyeremény

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem