Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Samu gazdát keres

Samu gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:sárga
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 13 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Samu idősödő labrador retriever kan, akit saját gazdája adott le az Illatos úti gyepmesteri telepre. Samu borzalmas állapotban került hozzánk: szőre kopottas, bőre irritált, fájdalmas és sebes volt Füle gyulladt, szeme csipás, lelke meggyötört volt. Samu ennek megfelelően állatkórházban kezdte új életet és több szempontból is megnyugodhattunk: szívférgesség tesztje negatív eredményt hozott, és a teljes kivizsgálás tükrében a súlyos betegségeket kizárva kezdődött meg panaszai kezelése. Fülgyulladása az antibiotikumok hatására sokat javult, bőrférgesség kezelése megkezdődött, a szemölcsök is valószínűleg a kora hozadékai, egyelőre nincs teendő velük. Samu ugyan pajzsmirigy problémákkal is küzd, ám gond nélkül – jutifalattal mindenképp – szívesen szedegeti a tablettákat. Idő közben átesett az ivartalanításon is.
Samu az elmúlt heteket már ideiglenes gazdijánál tölthette. Samu barátságosan, érdeklődve ismerte meg a lakótársakat: baromfikat, kutyatársat és a cirmost. Amint végigszagolt mindent és mindenkit, úgy döntött, a macskának még figyelmet kell szánnia, de semmiképp sem bántó szándékkal. A környezetét, a helyét hamar elfogadta. Szívesen vesz részt a közös programokban, de korántsem tolakodó, túlzó személyiség, inkább türelmes és várakozó. Gyönyörűen veszi el kézből a falatokat, sosem szemtelen, evés közben sem irigy az ételére. Szépen sétál pórázon és póráz nélkül is, komótosan szimatol, bár néha még az élénk és különös szagok gyors – korát meghazudtoló – rohanásra sarkallják. Samu alkalmazkodó, szobatiszta, okos és gyorsan tanuló labiapó, aki mindenképp és mihamarabb szeretne saját szerető családot és meleg otthont.

Státusz: gazdát keres keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Illatos úti gyepmesteri telep
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: igen, intenzíven érédeklődik
Játékos: kicsit
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: fülgyulladás, bőrférgesség, bőrpanaszok

Samu fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=943
Samu képtára

Jelenleg itt él: Kecskemét

Az örökbefogadás menete itt olvasható: http://www.retrieverhelp.hu/index.php?id=orokbefogadnek

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem