Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Samu gazdit keres!

Samu gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete-barna
Kor:Idős
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Samu

Jellemzés: Samu tizenhárom éves múlt. Ismerős az érzés, amikor az utcán sétálva egy fáradt tekintetű öregurat látsz és elfog az érzés, hogy reméled finom tea, meleg otthon és unokazsivaly várja otthon? Valami ilyesmi érzés fogott el minket, amikor Samu a gazdája halála után gondozásunkba került két társával együtt. Samu nyugdíjas éveiben jár, és már megadatott neki, hogy átélje milyen elveszíteni a számára legfontosabb embert. És bár már megette a kenyere javát mi nagyon reménykedünk benne, hogy van még az életéből pár év és a lehetőség az újrakezdésre egy új gondoskodó gazdi mellett. Végtelenül kedves, jámbor, megfontolt uraság ő, elfogad bármilyen kutyatársaságot de egyedül is tökéletes családtag. Éltes kora ellenére házőrző mivoltát sem felejtette még el. Hiszünk a csodában és várjuk a megmentőjét.

Érdeklődni: www.budaorsiallatmenhely.hu

budaorsiallatmenhely@gmail.com

+36-70-601-6700

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem