Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

SÁRI GAZDIT KERES!

SÁRI GAZDIT KERES!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Újhegy
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 791 8396

Sárit 4 hónaposan vettük át 2 testvérével a gazdájától, a mama kutyát (fekete puli) ivartalaníttattuk, a papa egy sárga labi volt. Jelenleg 3 éves, sajnos óvatos, félős kutyus, így 2 gazda is visszaadta már, mert nem volt türelmük hozzá. Állítólag nyomát se látták, csak éjszaka mászkált amikor nem volt mozgás. Nálam az első fázis boxban lakás volt a konyhában, zárt ajtóval, hámban pórázon séta az udvaron – 2 nap. Második fázis az boxban nyitott ajtóval a konyhában, póráz nélkül séta az udvaron, kb. vécézés erejéig maradt kinn utána már kéredzkedett be (innen már nem értem a folyamatos bújkálást, hisz egyértelműen az ember közelében szeret lenni, csak biztonságos helyen, a box nyitott ajtóval volt, de sose jött ki belőle, az udvarról viszont teljesen magától kéredzkedett be). Ez kb. 1 hónap volt. No és a harmadik fázis, a nyitott box, asztal alá betolva:) Ez rövidre sikeredett, mert kiköltözött Rezsőhöz Rezső Úrfi érkezése után 2 nappal a teraszra folyamatosra, nem jön be, de a bejárathoz közel szeret lenni és mindig figyel.
Kétszer elvittem már erdőbe is sétálni, még mindig nagyon tud félni, főleg ha emberek jönnek szembe, ezzel még gyakorolnunk kell.
Autóban boxban utazik, nem hány, jól viselkedik.
Pár napja már a hangját is hallottam, nos, a mamira ütött, elég pulis…
Kérlek gazdi, te, aki türelmes vagy és meglátod a báját ennek a kutyusnak jelentkezz. Remélhetőleg van egy másik kutyád is, mert Sára nagyon kötődik a kutyákhoz. ha van cicád nem gond, Sárika együtt nőtt fel velük, nem bántja őket. Légy olyan, akit nem zavar az, hogy úgy tudja csak megsimizni pár hét után Sárikát, ha a helyén fekszik, mert máshol kaját elvesz kézből, de ha a feje felé nyúlsz elhúzódik.
Videók:

Sárika I.
A videót közzétettük a https://youtu.be/6v3PYs-AmU8 oldalon.

Sárika II.
A videót közzétettük a https://youtu.be/fNHVyreLH14 oldalon.

Sári Nyuszival és Rezsővel.
A videót közzétettük a https://youtu.be/ntUbryEVsCo oldalon.

Érdeklődni: jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel, kérem írjon email-t)

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem