Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Sármos elbűvölően helyes vizslafiú

Sármos elbűvölően helyes vizslafiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Sármos – 3 éves magyar vizsla kan

 

Sármos korábbi tulajdonosaitól került a gondozásunkba viselkedésproblémái miatt, nagyon kiegyensúlyozatlan és bizonytalan kutya vált belőle következetességük hiánya miatt. Hosszú át él még előttük a rehabilitációja végéig, nem erőltetünk rá egyszerre mindent, apró lépésekben igyekszünk felállítani neki szabályokat, kiszámíthatóbbá tenni mindennapjait, hogy egy boldog kutya válhasson belőle.

 

Sármos számára rutinos, határozott és kutyás tapasztalatokkal rendelkező ideiglenes és végleges befogadót keresünk! Kutyaiskola és kutyatréner mindenképpen ajánlott Sármossal.

 

Képek Sármosról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/sarmos/

 

Sármos kizárólag benti tartással, oltva, chipezve, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem