Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Sármos boldog, érdeklődő vizslafiú

Sármos boldog, érdeklődő vizslafiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Sármos – 3 éves magyar vizsla kan

 

Sármos komoly viselkedési problémákkal került a gondozásunkba, bizonytalan és kiszámíthatatlan volt fellépése az emberekkel szemben. Azóta szinte rá se lehet ismerni, sokat fejlődött, nyitottabb és érdeklődőbb, egy egészen más kutyát ismerhettünk meg személyében. A változás gondozói és trénere érdeme, akik nap mint nap foglalkoznak, gyakorolnak vele, nagyon hálásak vagyunk Nekik ezért! Sármos sok törődést, mozgást, feladatot igényel, pontos szabályok és határozott kéz mellett tökéletes vizslaként működik, csóválós, boldog kutyává válik. Nagy öröm számunkra, hogy sikerült kibillennie korábbi rosszul berögződött viselkedéséből, de örömünk akkor lenne teljes, ha egy gazdi mellett tudhatnánk. Kutyás tapasztalatokkal rendelkező gazdinak ajánljuk, aki rutinosságával elegendő időt tudna foglalkozni vele.

 

Sármos számára rutinos, határozott és kutyás tapasztalatokkal rendelkező ideiglenes és végleges befogadót keresünk! Kutyaiskola és kutyatréner mindenképpen ajánlott Sármossal.

 

Képek Sármosról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/sarmos/

 

Sármos kizárólag benti tartással, oltva, chipezve, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem