Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Sebeskének álomgazdi kerestetik!

Sebeskének álomgazdi kerestetik!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:fekete-cser
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Sebeske – 3 éves standard rövid szőrű fekete-cser tacskó keverék kan.

 

Sebeskét az utcán két nagy kutya támadta meg, hatalmas seb volt a hátsó felén, a fertőzés megelőzése érdekében olyan helyen kellett elhelyeznünk, ahol a védett biztosított. Lézeres kezelésre járt, ahol csodálatosan gyógyult a sebe, ma már nyoma sincs. Nagyon kedves, szobatiszta, vidám fickó, aki a többi kutyával is remekül kijön, és nagyon élvezi a kanapé használatát, imádja hogy szeretik és törődnek vele. Ideiglenes befogadónál került elhelyezésre.

 

SEBESRŐL így ír ideiglenes befogadója:

“Ez a drága itt fekszik a fürdőszoba ajtó előtt, míg fürdök. Bárhova menjünk is, szó nélkül követ és lefekszik a lábunkhoz. A nyitott kapu teszten is átment, minden alkalommal, nem szökik. Pórázon is szépen jön, és nem eszi meg a kakit! Nem ugrabugrál, nem hebrencs, de kedves emberhez/ más kutyákhoz. Tökéletesen szobatiszta és rendkívül okos. Ja, és gazdi-kereső. De nem adjuk ám bárkinek!!

Hát nem ilyen àlom-kutyára vágyik mindenki??

 

Képek Sebeskéről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/sebeske/?g2_page=3

 

Oltva chipezve, szívféregre szűrten, ivartalanítva, benti tartással fogadható örökbe. Ha te lennél az igazi, akkor írjál a futrinkatacsko@gmail.com e-mal címre!