EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Segítő Kéz: célba ért az adomány!

2017. június 11.

Segítő Kéz: célba ért az adomány!

A szervezet a támogatást a dunakeszi rendőrség kutyakiképző központjának ajánlotta fel, akik június 1-én átvették az összeget. Ahogyan Kovács Péter rendőr főtörzszászlós nyilatkozott az alapítványnak, kutyáikkal rendszeresen végeznek határvédelmi feladatot a déli határszakaszon. Az itt dolgozó kutyusoknak azért van szüksége fokozott odafigyelésre, mert sokszorosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint a közterületen dolgozó társaiknak, ráadásul az élősködők és a fertőzések is jobban veszélyeztetik a négylábú hősöket. A biztonságukhoz és kiképzésükhöz szükséges felszereléseket és eszközöket így a rendőrség és a Baptista Szeretszolgálat munkatársai együtt vásárolták meg a közeli Fressnapf-áruházban.

Ha szeretné megnézni a nagy beszerző-körútról készült képeket, az alapítvány weboldalán megteheti.

Köszönjük a részvételt a Baptista Szeretszolgálatnak, munkájukhoz ezúton is sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem