Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Segítő Kéz: célba ért az adomány!

2017. június 11.

Segítő Kéz: célba ért az adomány!

A Fressnapf legutóbbi adomány kampányának, a Segítő Kéz keretein belül 200 000 Forinttal jártult hozzá a harmadik helyezést elért Baptista Szeretetszolgálat munkásságához. Az általuk létrehozott Tisztelet a Hősöknek program kiemelten foglalkozik azzal, hogy felhívja a figyelmet a katonák, rendőrök, mentők, katasztrófavédők és a mentőkutyák fáradhatatlan munkájára.

A szervezet a támogatást a dunakeszi rendőrség kutyakiképző központjának ajánlotta fel, akik június 1-én átvették az összeget. Ahogyan Kovács Péter rendőr főtörzszászlós nyilatkozott az alapítványnak, kutyáikkal rendszeresen végeznek határvédelmi feladatot a déli határszakaszon. Az itt dolgozó kutyusoknak azért van szüksége fokozott odafigyelésre, mert sokszorosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint a közterületen dolgozó társaiknak, ráadásul az élősködők és a fertőzések is jobban veszélyeztetik a négylábú hősöket. A biztonságukhoz és kiképzésükhöz szükséges felszereléseket és eszközöket így a rendőrség és a Baptista Szeretszolgálat munkatársai együtt vásárolták meg a közeli Fressnapf-áruházban.

Ha szeretné megnézni a nagy beszerző-körútról készült képeket, az alapítvány weboldalán megteheti.

Köszönjük a részvételt a Baptista Szeretszolgálatnak, munkájukhoz ezúton is sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem