Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Segítségeteket szeretném kérni: a cicámban már 5 kullancsot találtam 2 hét leforgása alatt, úgy, h volt rajta Advantage bolhaírtó csepp. Most raktam rá nyakőrvet, ami csak bolha ellen véd, de az eladó szerint kullancsriasztónak is megfelel, viszont a nyakőrvtől szenved, le akarja szedni, keservesen néz, h vegyem már le róla! 🙂 Sőt, már kihullott a szőre a nyakánál, ahol érintkezik a nyakőrvvel, úh levettem róla. Mit tanácsolnátok? Köszi, Móni Dudás

2012.03.27

Állatorvos
Az Advantage nem rendelkezik kullancsellenes hatással, hanem csak a bolhák távoltartására szolgál. Próbálkozhat egyéb cseppekkel (pl.: Frontline, Frontline combo) vagy sprayvel (pl.: Frontline spray). Addig, amíg a szőrhiányos terület nem gyógyul, ne alkalmazzon nyakörvet. A későbbiekben újra megpróbálkozhat vele. Fontos, hogy csak minőségi (sajnos drága) nyakörvet használjon, mert csak ezek igazán hatékonyak (pl.: Bolfo, Forester). A Forester nyakörvet úgy készítették el, hogy abban az esetben ha a macska fennakad valahol, akkor elszakad. Szerintem ez nagyon fontos szempont. Minden állat előbb utóbb megszokja a nyakörvet, csak kitartónak kell lenni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem