Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Select Gold: a megbízható minőség

2018. július 04.

Select Gold: a megbízható minőség

A vidám és teljes élethez hozzátartozik, hogy nap, mint nap ízletes és egészséges falatok kerüljenek kedvenceink tálkájába. Ebben nyújtanak segítséget a SELECT GOLD kutyáknak és cicáknak készült termékei, amelyek azon kívül, hogy kielégítik háziállata táplálkozási igényeit, ízlelőbimbóit is elvarázsolják.

A SELECT GOLD termékek kedvence szükségleteihez igazodnak és funkcionális táplálási megoldást jelentenek számukra prémium minőségben. Az alapanyagok kiválasztásánál háziállata egyedi igényeit vettük figyelembe, annak érdekében, hogy minden életszakaszban a legmegfelelőbb eleséggel kínálhassa négylábú cimboráját. A tápok speciális etetési igényeket is kielégítenek, mint az élelmiszer-allergia vagy a túlsúly.

A kutyusok és cicusok számára készült SELECT GOLD termékek ráadásul nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, illetve szója, mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízfokozók nélkül készülnek.

A teljes értékű kutyaeledelek kiváló minőségű fehérjeforrásokat és gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak, így minden kutya számára nagyszerű választás kortól, mérettől és fajtától függetlenül. A macskaeledelek összetevői pedig hozzájárulnak a szőrcsomóképződés és a fogkőképződés mérsékléséhez.

A SELECT GOLD Complete tápok ráadásul most megújult receptúrával, gabonamentesen, magas friss hús tartalommal és állatorvosok közreműködésével kifejlesztve készülnek. A legújabb SELECT GOLD XS táp pedig kifejezetten kistestű kutyák számára ajánlott.

A legjobb hírt a végére hagytuk! Most igazán megéri megajándékoznia bundás barátját, ugyanis a Select Gold kutyák és macskák számára készült termékeire július 4. és 19. között 15% kedvezményt biztosítunk a Fressnapfban. Várjuk sok szeretettel áruházainkban! 🙂

Megnézem a termékeket!