Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Select Gold: aranyat érő minőség

2017. július 12.

Select Gold: aranyat érő minőség

Kicsiknek és nagyoknak

A kölyök, felnőtt és idősödő szobatigriseknek mind-mind eltérőek a szükségleteik, ezért személyreszabottan állítottuk elő a nekik készített finomságokat. Ha a Select Gold eledeleit választja, biztos lehet abban, hogy minden életszakaszban azt adja kedvencének, amely a legjobban fedezi a szükséges energiát és hozzájárul mindennapos vitalitásához.

Speciális étrendekhez

Az életkoron kívül számos más tényezőt is figyelembe vettünk: a fajtatiszta kedvencek, mint a Perzsa vagy a Main Coon cicák is megtalálják a különleges igényeikhez illő tápokat, de a veseproblémákkal, fogkőképződéssel, esetleg szőrcsomóképződéssel küzdő kistigrisek is megoldást lelhetnek problémáikra állatorvosaink és táplálkozástudományi szakembereink által megalkotott eledeinkkel.

Ha bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy cicájának melyik falat az aranyat érő választás, jöjjön el a Fressnapfba, és kérdezze szakértő csapatunkat, akik készséggel segítenek összeállítani a megfelelő étrendet, de kérdéseit akár online is felteheti állatorvosainknak: http://www.fressnapf.hu/kerdesvalasz/

Kipróbálná a Select Gold termékeket? Akkor van egy jó hírünk! Július 18. és 31. között AKCIÓSAN, 10%-KAL OLCSÓBBAN szerezheti be a finomságokat a Fressnapf áruházakban!

 

Megnézem a termékeket!