Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A Select Gold bemutatja: Játssz velünk!

2017. július 18.

A Select Gold bemutatja: Játssz velünk!

A Fressnapf Klub exkluzív nyereményjátéka egy kis hasznos szórakozásra invitálja Önt! Tegye próbára a memóriáját az Állati Párossal,  és kattintson, hogy az összes párt megtalálja. Minél előbb jut végig a nyolc pályán, annyival több ponttal indulhat az értékes nyereményekért!

Jók a reflexei? Az Arany-dobással most ellenőrizheti: találjon bele az éhes kutyus táljába minél kevesebb csont felhasználásával, és szerezze meg a pontokat!

Kerüljön be a 100 legjobb közé!

A főnyereményeket az első 100 bajnok közül sorsoljuk ki a megszerzett pontjaik arányában. A szerencsés nyertesekre 1 db 30 000 Ft-os, 2 db 10 000 Ft-os és 10 db 5 000 Ft értékű árkedvezményre jogosító vásárlási utalvány vár.

Ahhoz, hogy részt vegyen a sorsoláson, elég egyszer játszani a játék ideje alatt, de természetesen gyakorlással jobb és jobb eredményeket érhet el, így növeli esélyét a nyerésre.

Most a legjobb Fressnapf klubtagnak lenni!

Klubtagként első kézből értesülhet a legújabb kedvezményeinkről, ráadásul személyre szabott akciókat is küldünk Önnek és kedvencének. Ha még nem klubtag, akkor nem kell mást tennie, ingyenesen regisztrálni  1 perc alatt, és ezzel máris esélyessé válhat a nyereményekre.

Játszom!