EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Select Gold Sensitive 99g Dental snack mini alga

Select Gold Sensitive 99g Dental snack mini alga

799 Ft
LoadingBevásárlólistára

SELECT GOLD Sensitive Dental Snacks algákkal – hasznos fogápoló ropi kutyák számára, 9 hónapos életkortól. Vegetáriánus, gabonaféléktől és gluténtől Mentes receptúra. Hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozók nélkül. Rendkívül könnyen emészthető, a burgonyaliszt és a tápiókakeményítő révén. Érzékeny emésztésű és táplálékallergiás kutyák számára is alkalmas. A repceolajban és az algákban levő omega-3- és omega-6-zsírsavak hozzájárulhatnak a bőr épségének és a szőrzet fényességének a megtartásához. A ropik alakja és textúrája hozzájárulhat a fogak mechanikus tisztításához, valamint a fogak és a fogíny erősítéséhez.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként. Ropi fogyasztása közben ne hagyja felügyelet nélkül a kutyáját. Mindig adjon friss ivóvizet.

Összetétel: burgonyaliszt (35 %), tápiókakeményítő (17 %), glicerin, spenót, porcellulóz, élesztők, szárított algák (Chlorella-algák 2 %, 0,482 % Omega-6-zsírsavak, 0,164 % Omega-3-zsírsavak), ásványi anyagok, repceolaj (0,32 %, 0,0704 % Omega-6-zsírsavak, 0,0288 % Omega-3-zsírsavak).

Analitikai összetevők: fehérje 6 %, zsírtartalom 1,5 %, nyershamu 8 %, nyersrost 2 %, nedvesség 18 %, kalcium 0,14 %, foszfor 0,48 %.. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem