EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Select Gold Sensitive adult medium kacsa 12kg

Select Gold Sensitive adult medium kacsa 12kg

15 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

A SELECT GOLD Sensitive Medium Adult Kacsa és Burgonya speciálisan a közepes termetű, táplálékra érzékeny, kifejlett kutyák számára készült, kb. 12 hónapos kortól adandó. A SELECT GOLD Sensitive Medium Adult a következő ízváltozatokban kapható, mindegyik egyetlen állati fehérjeforrással és egyetlen szénhidrátforrással, a csökkentett allergén hatás érdekében: Bárány és Rizs, Lazac és Burgonya, Kacsa és Burgonya.

– A táplálékra érzékeny vagy táplálékallergiás kutyák számára ideális eledel, mivel egyetlen állati fehérjeforrásként kacsát és szénhidrátforrásként burgonyát tartalmaz.

– A kiváló összetétel hozzájárulhat az emésztőrendszer tehermentesítéséhez.

– Az E- és C-vitamin, a mannán-oligoszacharid, valamint a béta-glükán nagyobb mennyisége hozzájárulhat az ellenállóképesség növeléséhez.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem