Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Select Gold cicakonzerv hair+skin nyúl 400g

Select Gold cicakonzerv hair+skin nyúl 400g

529 Ft
LoadingBevásárlólistára

Igazi prémium minőség – kompromisszumok nélkül!
A SELECT GOLD Sensitive a legjobb minőséget garantálja Önnek és macskájának minden területen.
A SELECT GOLD Sensitive macska nedves eledellel a macskája számára kitűnő húsostál jellegű ételeket biztosít, tiszta színhúsból és belsőségekből – nem szószban vagy zselében készült, préselt formázott húsból, mint a hagyományos nedves eledeleknél, amelyek gyakran nagy mennyiségben tartalmaznak gabonát és állati melléktermékeket. A SELECT GOLD Sensitive nagy hangsúlyt fektet a kompromisszumok nélküli prémium minőségre – az Ön cicájának optimális ellátása érdekében.


SELECT GOLD Sensitive Adult – tökéletes kifejlett macskák számára.
A beállított ásványianyag-tartalom elősegíti a belső szervek kímélését. A DL-metionin elősegíti a vizelet pH-értékének csökkenését.

Hair & Skin – a szépség belülről fakad.
A SELECT GOLD Sensitive Hair & Skin a Beauty Care Complexnek köszönhetően, különösen érzékeny bőrű, és vastag vagy hosszú bundával rendelkező macskák számára alkalmas. A lazac- és pórsáfrányolajból nyert természetes omega-3 és omega-6 zsírsavak, valamint a biotin hozzájárulnak a bőr és a szőrzet egészségéhez (Beauty Care Complex).

Összetétel:

Hair & Skin Adult Nyúl (Rabbit)
Nyúlhús és nyúl belsőségek (70 %), nyúlhúslé (28,3 %), ásványi
anyagok (1 %), lazacolaj (0,25 %), pórsáfrányolaj (0,25 %),
frukto-oligoszacharidok (0,2 %).

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem