Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

SELECT GOLD sensitive MP Stars mini, 294g

SELECT GOLD sensitive MP Stars mini, 294g

1 699 Ft
LoadingBevásárlólistára
Kiegészítő takarmány kifejlett kutyáknak - hozzáadott cukor, mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízfokozó anyagok nélkül.

Összetétel: burgonyakeményítő (58%), glicerin, cellulózrostok, lecitin, élesztő. Analitikai összetevők: fehérje 1,6%, zsírtartalom 2,9%, nyersrost 11,1%, nyershamu 0,7%. Adalékanyagok: természetes színezékek.
Etetési javaslat: Kistermetű kutyája (1-10kg) számára egy SELECT GOLD sensitive Star-t javaslunk naponta. A napi adagot adott esetben módosítani kell, hogy kutyája megőrizze ideális testsúlyát. Ne hagyja felügyelet nélkül kutyáját fogyasztás közben. Mindig legyen friss ivóvíz. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem